לאירוע שמתקיים בחורף יש קסם מיוחד.
מזג אוויר סוער, צלילי גשם נופל, שמיים סגריריים, עננים אפורים וקולות הרוח מספקים את התפאורה והסאונד המושלמים להתאספות במקום חמים, מפנק ואינטימי, המזמין קירוב לבבות ומציע תפריט חורפי מהביל וערב לחך.
עם זאת, כשמתחילים לעסוק בתכנון האירוע, מבינים שמדובר על הפקה המורכבת מעשרות פרטים, החוברים יחדיו ליצירת החוויה בשלמותה. זהו עניין שעלול להיות מלחיץ עבור רבים מאתנו, בעיקר לאור זאת שהוא משולב בהתרגשות הכללית לקראת המאורע.
ישנם כמה דברים שיכולים לתרום להתנהלות חלקה וזורמת ולהפחית את הלחץ והחשש הכרוכים בהפקת האירוע.
שלושה טיפים לתכנון אירוע מוצלח
- הגדרת הצרכים, הרצונות ורוח האירוע –
כל הפקה מתחילה בהגדרה מדויקת ומפורטת של מאפייני האירוע. כדאי מאד לקחת דף ועט ולרשום כמה שיותר פרטים:
מה התקציב שניתן להקצות לאירוע? מי הם חתן או כלת השמחה? מה הם אוהבים? מי יהיו המוזמנים וכמה? מה סוג האווירה שרוצים ליצור באירוע? האם יש צורך להתחשב בצרכים מיוחדים של חלק מן האורחים כגון כשרות, צמחונות, נגישות לבעלי מוגבלויות? האם יש לארגן מיקרופון, או מחשב וציוד להצגת מצגת? האם יש צורך בהקצאת מקום לריקודים? האם עיקר האורחים צפויים להגיע בהסעה מאורגנת, או ברכבים פרטיים ומהם סידורי החנייה?
ככל שהרשימה תהיה מפורטת יותר, כך יהיה קל יותר לזהות את המיקום האידאלי עבור האירוע, לשאול את כל השאלות מראש ולמזער את הסיכוי להפתעות בהמשך. - ניסיון של אחרים –
מומלץ מאד לבדוק המלצות על המקום, מאחרים שקיימו אירוע הדומה בסדר הגודל שלו ובאופיו לאירוע שעל הפרק. למשל, כשמחפשים מקומות לאירועים קטנים בחורף, כדאי לשאול אנשים שערכו אירוע באותה עונה, עם מספר מוזמנים דומה וגם לבדוק המלצות מלקוחות של המקום ששוקלים לשכור את שירותיו. - טעימות –
כדאי לבחור במקום המאפשר מפגש טעימות כדי לחוות את האווירה במקום, להתרשם מרמת התחזוקה והניקיון שלו, לטעום מהתפריט ולחוש את המראות, הטעמים והריחות.
חלל אירוח נעים ומזמין ותפריט עשיר ומגוון ב- CEZAR
"סזאר" היא עסק משפחתי ותיק, שנוסד לראשונה בתוניסיה כבר לפני שלושה דורות.
כאן בישראל, אנו מסעדת בוטיק הפועלת מאז שנת 2006 ומנוסה ביצירת חוויית האירוח המושלמת.
חלל המסעדה בעל אופי חמים וביתי, מחופה רצפת עץ, יש בו דלפק עץ גדול מיושן באזור הבר ואפשרויות הסבה על כסאות או על מושבים מרופדים. העיצוב מושקע ויוצר אווירה נינוחה ועוטפת.
אנו מקפידים על שימוש במוצרי גלם טריים ואיכותיים, מציעים תפריט מגוון שנותן מענה לחובבי בשר ולצמחוניים כאחד ומחזיקים במבחר יינות משובחים.
תמצאו אצלנו בשרים שאנו מיישנים בעצמנו, דגים טריים, מבחר גבינות מיוחדות, פסטות בהכנה ביתית ובר משקאות עשיר.
תוכלו לארח אצלנו אירועים בכל יום בשבוע וגם במשך סוף השבוע, למספר מוזמנים משתנה וגמיש, בהתאמה אישית:
- עד 160 מוזמנים – בהושבה בכל חלל המסעדה
- עד 80 מוזמנים – בהושבה בחלל המרכזי של המסעדה
- עד 24 מוזמנים – בהושבה בחדר אירועים פרטי
אנו מציעים אפשרות הגעה לטעימות בתיאום מראש, ללא כל התחייבות מצדכם, עבור כל אירוע המתוכנן עבור 40 מוזמנים ומעלה.
צוות העובדים המסור שלנו מבטיח לכם שתזכו בכל עת לשירות אישי ולליווי צמוד בתכנון האירוע ובמהלכו.
הנכם מוזמנים לבוא ולהתרשם מהמקום ומהטעמים. צרו קשר ב:
טלפון 08-9465444 | בטופס הפנייה בעמוד "צור קשר" באתר
או, בואו לבקר אותנו בפקריס 3 (פארק המדע) ברחובות, בימי שני עד שבת, בין השעות 12:00-23:00