אז איך בעצם הכל התחיל.
מסעדת סזאר הוקמה ע"י ניסו כהן ואיתי פלח יוגב בשנת 2006.
מאחורי המסעדה מאז ומתמיד עומד הרצון לארח, לפנק ולבלות אתכם- הלקוחות שלנו.
אנו מאמינים באוכל טוב, בדגים ובשרים טריים שאנו בודקים בקפידה בכל יום. אנו מאמינים בהעסקת בעובדים מקצועיים שמתייחסים לאוכל בכל הכבוד הראוי ואוהבים לארח בדיוק כמונו.
סזאר כהן, אשר על שמו נקראת המסעדה, היה סבו של ניסו ולו היה בית קפה בתוניסיה בשם café des ami – הקפה של החברים- בו אירח ונהג בכולם כחברים.
נשמח לראותכם.
איתי וניסו.
רוצה להצטרף למשפחת סזאר?
היית אצלנו בעבר ומצא חן בעינייך? אוהב את האוכל? את האווירה? את החלל? תוהה איך זה לעבוד איתנו?
אז נספר לך קצת- זה נכון שכשנכנסת מיד מצאו לך מקום, אכלת- שתית ויצאת מבסוט אבל בינינו.. לא היינו יכולים לארח שום אדם אלמלא המאמץ המסור והמקצועי של אנשי הצוות שלנו- כולם- תמיד.
זה נכון שעל השלט כתוב "סזאר" אבל אלו רמי, ג'וני, ירדן, שחר, ולאד, עדן וצ'ארלי שמקבלים את חומרי הגלם בבוקר: הביצים, הדגים, העופות, הבשרים, הקמח, הגבינות ושמן הזית.. שמנקים את הדגים מעצמות, מדרגים ותולים ליישון את הבשרים, מבשלים את המרקים ומכינים את הצירים, הופכים את הכיסאות שוטפים את המסעדה, מפלשים את הסכום, טוחנים את הקפה, מכינים את הקוקטיילים, מנקים את המלחיות, פורסים את הלחמים, פותחים את היין, פורסים את המפות ומספרים לך על הצעות היום- כל יום- בשבילך.
אם אתם רואים את עצמכם באחת העמדות האלו וחושבים שאתם מתאימים לסזאר אנחנו תמיד מחפשים אנשים טובים, סליחה.. מצוינים! אנחנו מבטיחים שתרגישו בבית ומי יודע, אולי גם אתם תישארו איתנו כמה שנים..
לפרטים: 08-9465444